Jääkiekko verkossa

Hockey Finland

Vuosi 2016 on todellinen juhlavuosi jääkiekon ystäville. Vaikka vuosi ei ole vasta kun puolessa välissä, ovat molemmat Suomen joukkueet, sekä nuorten että aikuisten, saaneet maistaa makeaa menestystä.

Suomen nuorten joukkue, johon alle 20-vuotiaat pelaajat osallistuvat, voitti tänä vuonna maailmanmestaruuden Helsingissä. Miesten joukkue sen sijaan eteni aina finaalipeleihin saakka, jossa joukkue kuitenkin koki kisojen ensimmäisen tappionsa, häviten tiukan kamppailun Kanadalle samalla jääden kisoissa hopealle. Miesten joukkueella on kuitenkin vielä mahdollisuus kultaan, sillä vielä pelaamatta on legendaarinen jääkiekon World Cup-turnaus. Entisenä Kanada Cupina tunnettu World Cup, on arvostettu kansainvälinen jääkiekkoturnaus. Kyseessä on turnaus, joka on viimeksi järjestetty vuonna 2004.

Jääkiekon suoratoisto

Jääkiekkoa seurataan perinteisesti urheilukanavilta jos kyse on liigapeleistä, kun taas suurimmat turnaukset, kuten MM-kisat näytetään kansallisesta televisiosta ilmaiseksi. Vuoden 2016 MM-kilpailut esitti MTV3, poiketen aikaisemmista vuosista jolloin lähetyksistä vastasi Yle. Fanien kannalta asialla ei ole niin suurta merkitystä, vaikka MTV3:n jääkiekkolähetyksissä mukana olivat myös mainoskatkot. Jääkiekon MM-kisojen kisakoosteen löytää Helsingin Sanomien urheilusivuilta.

Jääkiekon MM-kilpailuista vastaava kansainvälinen jääkiekkoliitto, IIHF, on kunnostautunut viime vuosina suoratoiston saralla, sillä esimerkiksi jääkiekon MM-kilpailuja oli mahdollisuus katsoa suorina lähetyksinä suositusta YouTube-videopalvelusta, ilmaiseksi! Tosin suomalaiset jääkiekon ystävät eivät päässeet palvelusta nauttimaan, sillä lähetyksiä ei ollut mahdollista seurata suomalaisista IP -osoitteista.

Vedonvälittäjät

Jääkiekon liigat ja kansainväliset turnaukset ovat huippusuosittuja vedonlyöntikohteita, lähes kaikki netin suurimmista vedonvälittäjistä tarjoaa kertoimia myös jääkiekolle. Suurimmat kansainväliset toimijat keskittyvät yleensä maailman suosituimpaan jääkiekkoliigaan, NHL:ään, mutta kertoimia riittää aina SM-liigaa myöten, erityisesti eurooppalaisilla sivuilla pelatessa.

Aina ennen vedonlyöntisivustolle rekisteröitymistä, tulee tarkistaa vedonvälittäjän tarjonta. Varmista, että sivusto tarjoaa kattavan määrän kilpailukykyisiä, kertoimia juuri sinun suosimalle liigalle. Tämä on tärkein asia vedonvälittäjää valitessa, sillä pelaaja haluaa toki aina pelata parhailla tarjolla olevilla kertoimilla.

Lisäksi, netin vedonvälittäjät tarjoavat myös suoratoistopalveluita, joten voit siis katsoa pelit ja ottelut suorina lähetyksinä vedonvälittäjän kotisivuilta, Tämä on ehdottoman tärkeä palvelu erityisesti live-vedonlyönnistä kiinnostuneille.